PDA

View Full Version : בעיית רעש רקע בחיבור ממיר למסך פלזמה


kalda01
06-06-2009, 11:54
שמתי לב שאצלי יש תופעה של רעש רקע כשאני צופה בערוצי הממיר של הוט.
מין HUM שבהתחלה לא שמתי לב אליו, אבל בערב כשהכל שקט מסביב זה דיי מעצבן.
בערוצים האנלוגיים אין את הרעש הזה. (בצפייה דרך הטיונר של המסך)
המסך מחובר בחיבור סקארט לSVIDEO, ויש לי גם חיבור נוסף מיציאת הVCR בממיר אל הDVD
המקליט, ומשם בקומפוננט אל המסך, וגם דרך הDVD יש את הרעש הזה.
מה זה יכול להיות? אולי הווליום של הממיר נמצא ברמה לא מתאימה? איך בודקים זאת??
איך מגדירים בשלט של הממיר שישלוט על הווליום של הממיר?
הטכנאי של יורוקום סינכרן לי את השלט עם המסך, אבל לך תדע מה הוא עוד עשה.
במסך הישן היה חיבור סקרט לסקרט ולא הייתה בעייה כזאת עם אותו הממיר.
בחדר שינה יש לי LX800 ואין רעש בצפייה דרך הממיר.

vasilier
06-06-2009, 14:42
כנראה אתה צריך איזולטור או שהביעה היא בכבלים. אתה יכול ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של HOT ולבקש התקנת איזולטור (בחינם כמובן), אבל לרוב הבעיה מגיעה מהכבלים (אם לא קניתה כבל איכותי שמתחיל ב 100 ש"ח... אז לא קניתה כבל בכלל :) ).

kalda01
06-06-2009, 22:02
יש לי כבל איכותי שעלה 280 שקל בסטריאו סטאר.
מה זה איזולטור ואיך זה קשור לבעייה??

kalda01
06-06-2009, 22:04
איך אני בודק את עוצמת הווליום של הממיר??

vasilier
06-06-2009, 23:58
יש לי כבל איכותי שעלה 280 שקל בסטריאו סטאר.
מה זה איזולטור ואיך זה קשור לבעייה??

איזולטור זה מסנן "רעשים" שמחברים לכבל ה RF כדיי לקבל איכות תמונה וקול גבוההים.
בטלויזיה הרמקולים לא איכותיים בכלל אבל הרסיבר רגיש (או קולנועה ביתי) לכן שמים איזולטור (גם אם יש לך LCD איזולטור אישפר משמעותית את איכות התמונה).
יש לך שלט עם OK או SELECT באמצע?

mcjames
07-06-2009, 01:24
היי, קראתי את התגובה שלך ועכשיו יש לי שאלה:

אני משתמש בLCD של סוני וממיר מג'יק שמחובר עם כבל סקארט לסקארט של פיליפס.
התמונה בעת שמשדרים תכנים באיכות גבוהה, בסדר גמור.

כדאי לי להזמין איזולטור? זה יכול לשפר לי את איכות התמונה?

kalda01
07-06-2009, 20:30
יש לי שלט אדום עם OK

kalda01
08-06-2009, 09:33
דרך אגב, הממיר מחובר לריסיבר באמצעות יציאות הRCA,
וכשאני עושה MUTE למסך ומשמיע את האודיו דרך המערכת אז אין את רעש הרקע.
האם האיזולטור שהוזכר למעלה מחובר ליציאת הסקארט בלבד?

vasilier
08-06-2009, 17:26
יש לי שלט אדום עם OK

מצטער אחי יש לך ממיר טומפסון בממיר זה רק שלט כחול יכול לשלוט בווליום הפנימי של הממיר.
אם תשיג אחד אני יתן לך את הקוד + הסבר איך לעשות את זה.

vasilier
08-06-2009, 17:28
דרך אגב, הממיר מחובר לריסיבר באמצעות יציאות הRCA,
וכשאני עושה MUTE למסך ומשמיע את האודיו דרך המערכת אז אין את רעש הרקע.
האם האיזולטור שהוזכר למעלה מחובר ליציאת הסקארט בלבד?

לא, לא לסקארט אלה לכבל RF שלך. הכבל הלבן שמחבר בין שקעה בקיר לממיר.

vasilier
08-06-2009, 17:29
היי, קראתי את התגובה שלך ועכשיו יש לי שאלה:

אני משתמש בLCD של סוני וממיר מג'יק שמחובר עם כבל סקארט לסקארט של פיליפס.
התמונה בעת שמשדרים תכנים באיכות גבוהה, בסדר גמור.

כדאי לי להזמין איזולטור? זה יכול לשפר לי את איכות התמונה?

מכל הזמן שאני עובד בחברה נדיר שאיזולטור הרס את איכות התמונה והקול.

kalda01
11-06-2009, 12:11
אז ככה.
טכנאי הכבלים היה פה הבוקר והתקין איזולטור וגם הפך את סדר יציאות הסקארט.
עכשיו הVCR הולך למסך כSVIDEO ויציאת הTV בממיר הולכת ל DVD המקליט כRGB

הבעייה שעדיין דרך הSVIDEO יש פסים בתמונה ורעש באודיו. כאילו שהאיזולטור לא עושה כלום...אפילו יותר גרוע ממה שהיה קודם. איך שהוא חיבר את האיזולטור אז בערוץ 6 שבבוקר כל המסך ירוק כזה, ישר ראו את הקווים האופקיים הרבה יותר בולט משהיה לפני האיזולטור.
ניסיתי אפילו לחבר כבל ווידאו קומפוזיט פשוט מהממיר למסך ויש פחות הפרעה מאשר בSVIDEO

מה אני עושה עכשיו??
הטכנאי האשים את כבל הסקארט לSVIDEO שעלה לי 250 שקל. אומר שהבעייה בכבל. זה סביר? אולי הממיר דפוק? אולי האיזולטור לא תקין?

מה דעתכם??

rbh3
11-06-2009, 14:47
לי היה בעיה דומה.. קניתי כבל סקארט לSVIDEO ב360 שקל ושחיברתי לטלוויזיה התמונה הייתה הופכת כל כמה זמן לשחור לבן והיו פסים כאלה בצדדים שלא עברו קראתי לטכנאי של הוט והוא היה נשמה והביא לי כבל סקארט לSVIDEO שהוא טען שהוט מוכרים ב50 שקל. הוא טען שהכבל הזה מיוחד לממיר (לא האמנתי אבל בסדר)..
אחרי שהוא התקין והלך לא היה לי יותר בעיות עם התמונה וראו מעולה.. אז כנראה שהוא לא עבד עלי אבל זה שקנית בהרבה כסף לא אומר שהכבל יותר טוב..

kalda01
11-06-2009, 15:57
אני ביקשתי ממנו שישים כבל שלהם כדי לוודא שהבעייה נובעת מהכבל שלי
אבל לא היה לו כזה כבל איתו.
הרי אני לא אתחיל עכשיו לקנות כבלים נוספים עד שאמצע אחד שיתן תוצאה טובה.
חייבת להיות דרך הגיונית לפתור את הבעייה הזאת.

kalda01
11-06-2009, 17:50
האם יש ממיר שאינו HD ואינו מג'יק
שיתן תוצאות יותר טובות בחיבור SVIDEO מהממיר הכסוף של תומסון שיש לי כעת?
אם יש דגם ספציפי אז אני אבקש משרות לקוחות שיחליפו לי.

DanielB
11-06-2009, 17:59
האם יש ממיר שאינו HD ואינו מג'יק
שיתן תוצאות יותר טובות בחיבור SVIDEO מהממיר הכסוף של תומסון שיש לי כעת?
אם יש דגם ספציפי אז אני אבקש משרות לקוחות שיחליפו לי.
ממיר ADB דוקסיס. דגם בדיוק כמו המג'יק רק בלי אפשרות ההקלטה.

kalda01
11-06-2009, 18:19
ADB זה היצרן או שדוקסיס זה היצרן??
מה לבקש משרות הלקוחות??

rbh3
11-06-2009, 18:36
ADB זה היצרן דוקסיס זה איזשהו תקן שהממיר מאוד מאוד מהיר בזכותו

kalda01
11-06-2009, 20:02
השרות הטכני של הוט מתעקש איתי שהממיר שיש לי כרגע שזה התומסון הכסוף
לא פחות טוב מADB דוקסיס.
השאלה אם הם סתם מנסים למרוח אותי

mcjames
11-06-2009, 20:36
השרות הטכני של הוט מתעקש איתי שהממיר שיש לי כרגע שזה התומסון הכסוף
לא פחות טוב מADB דוקסיס.
השאלה אם הם סתם מנסים למרוח אותי

כן ולא.

כי מה שיש לך הוא גם דוקסיס וזה שזה דוקסיס אומר שזה טוב.

תסביר להם שיש בעיה עם הממיר הספיציפי הזה והטלויזיה שלך.. או משהו בסגנון

rbh3
11-06-2009, 20:36
תוכל לצלם תמונה של הממיר ולהעלות לפה? יש סיכוי שזה ממיר הדוקסיס של טומפסון ואז אין הבדל אבל אני לא יכול לענות לך על זה בלי לראות את הממיר

kalda01
14-06-2009, 11:05
אני אעלה תמונה בערב.
זה ממיר כסוף שהכרטיס מוכנס בצד שמאל. יש לי אותו כבר 5 שנים לפחות.
יש איזו דרך באמצעות התפריטים לזהות את דגם הממיר?

kalda01
14-06-2009, 11:45
הממיר הקיים הוא בדיוק כזה:
http://img355.imageshack.us/img355/6962/56475938ql4.jpg

kalda01
14-06-2009, 11:47
האם לממיר ADB דוקסיס יש יציאת אודיו דיגיטלית?

rbh3
14-06-2009, 13:38
כן, אבל זה לא שמיש כרגע חוץ מתכני HD.

בקיצור זה לא ממיר דוקסיס וממירי דוקסיס הרבה יותר טובים מהממיר הזה.. עדיף לך להחליף לADB או טומפסון דוקסיס עם דגש שעדיף הADB

kalda01
14-06-2009, 19:18
איפה אפשר לראות תמונה של ממיר שהוא דוקסיס ?
ADB או תומסון

kalda01
14-06-2009, 19:20
מישהו יכול לסכם בקצרה את היתרונות של ממיר דוקסיס
על ממיר רגיל כמו שיש לי כעת??
אני רוצה שיהיו לי טיעונים פרקטיים בשיחה עם נציגי הוט

DanielB
14-06-2009, 19:39
איפה אפשר לראות תמונה של ממיר שהוא דוקסיס ?
ADB או תומסון
http://www.selectv.co.il/community/showthread.php?t=39106

ממירי הדוקסיס חדישים יותר ועל כן עובדים יותר מהר מהממירים שהיו לפניהם בHOT.

kalda01
14-06-2009, 19:53
יש לי בבית באחד החדרים ממיר של תומסון דגם DCI52
שיש לו גם יציאה אופטית.
האם זה ממיר יותר איכותי מזה שמחובר אצלי לפלזמה והאם הוא תומך בחיבור SVIDEO ?
שווה לנסות להחליף בין הממירים?

rbh3
14-06-2009, 23:31
יותר טוב ממה שיש לך זה בטוח.. הוא תומך אז תנסה אבל עדיין אני אומר לך אני ממליץ לך להתעקש על ADB דוקסיס זה שנראה כמו המגיק' זה הממיר הלא מקליט הכי טוב של הוט הממיר עף לך הערוצים הוא ממש מהיר ורואים בו משמעותית יותר טוב
עשיתי תמונה ליד תמונה עם 2 ממירים ויש הבדל..

kalda01
14-06-2009, 23:39
דיברתי איתם היום...הבטיחו לתת לי תשובה תוך יומיים לגבי החלפת הממיר.
אני אתעקש איתם....ואם יעשו בעיות תמיד יכול לאיים שאנייד את קו הטלפון שלהם.

kalda01
16-06-2009, 12:58
עד לרגע זה לא חזרו אלי עם תשובה לגבי החלפת הממיר.
עם מי צריך לדבר שם כדי שדברים באמת יזוזו?
איך מגיעים לשימור לקוחות?

liorv3
21-06-2009, 17:25
תגיד , ניסית להוציא את הכבל הלבן שמתחבר לממיר מהטלוויזיה ?
כי ביס אצלי בחדר כשחיברתי פעם אחת אז היו רעשים מעצבנים כאלה ובמקרה הוצאתי את הכבל הלבן ופתאום אין רעשים !!!

תנסה ותעדכן !

בברכת יום טוב ,
ליאור .

עדכון : סליחה , לא קראתי עד הסוף ולא שמתי לב שאתה בסקרלט , תנסה לעבור ל-RGB (צהוב,לבן,אדום) ותראה מה קורה...

kalda01
21-06-2009, 21:03
איך אפשר לחבר RGB מסקארט לSVIDEO??